Light upon Light

Speakers Itinerary Pack

Table of Contents

Table of Contents

Joynul's schedule

DatesTime ActivityLocation Notes

12/28/2023

12:00Travel Meet at Eman Channel
     
DatesTime ActivityLocation Notes
12/29/202311:00Be on sightAllocated Central Area for Production Meet with Abu Bakr and assist in production setup 
12/29/20237:12sight visitwith yaseen and scottwork out eaxct location for sponsors
12/29/202312:00go check av  
12/29/202312:45jumuahAllocated Central Area for Production  
12/29/202313:15take internal sponsors to there locationsAllocated Central Area for Production make sure we have sound
12/29/202314:00external sponsorsAllocated Central Area for Production  
12/29/202314:30lunch and asrAllocated Central Area for Production make sure we have sound
12/29/202316:00Prepare for liveAllocated Central Area for Production  
12/29/202319:00Chairty live appealAllocated Central Area for Production  
12/29/202322:00help pack downAllocated Central Area for Production  
12/29/202323:00hotelAllocated Central Area for Production  
     
DatesTime ActivityLocation Notes
12/30/20237:12travel to leeds  
12/30/202311:00Be on sightAllocated Central Area for Production Meet with Abu Bakr and assist in production setup 
12/30/202311:30sight visitwith yaseen and jameswork out eaxct location for sponsors
12/30/202312:00go check av  
12/30/202312:45DhurAllocated Central Area for Production  
12/30/202313:15take internal sponsors to there locationsAllocated Central Area for Production make sure we have sound
12/30/202314:00external sponsorsAllocated Central Area for Production  
12/30/202314:30lunch and asrAllocated Central Area for Production make sure we have sound
12/30/202316:00Prepare for liveAllocated Central Area for Production  
12/30/202319:00Chairty live appealAllocated Central Area for Production  
12/30/202322:00help pack downAllocated Central Area for Production  
12/30/202323:00hotelAllocated Central Area for Production  
     
DatesTime ActivityLocation Notes
12/31/20238:00Travel to Birmingham  
12/31/202311:00Be on sightAllocated Central Area for Production Meet with Abu Bakr and assist in production setup 
12/31/202311:30sight visitwith yaseen and jameswork out eaxct location for sponsors
12/31/202312:00go check av  
12/31/202312:45DhurAllocated Central Area for Production  
12/31/202313:15take internal sponsors to there locationsAllocated Central Area for Production make sure we have sound
12/31/202314:00external sponsorsAllocated Central Area for Production  
12/31/202314:30lunch and asrAllocated Central Area for Production make sure we have sound
12/31/202316:00Prepare for liveAllocated Central Area for Production  
12/31/202319:00Chairty live appealAllocated Central Area for Production  
12/31/202322:00help pack downAllocated Central Area for Production  
12/31/202323:00leave for london homeAllocated Central Area for Production  
     
DatesTime ActivityLocation Notes
1/1/20248:00Be on sightAllocated Central Area for Production Meet with Abu Bakr and assist in production setup 
1/1/20249:00Meet with SponsorsAllocated location Meet with Sponsors
1/1/202410:00Meet AV Team Allocated Central Area for Production Check all AV and tech aspects for show
1/1/202410:00Streaming Test/ Check Allocated Central Area for Production Final Test for live on all platforms 
1/1/202410:30Prepare for liveAllocated Central Area for Production Assist in getting the broadcast live
1/1/202417:00Chairty live appealAllocated Central Area for Production  
1/1/202420:00Munchsaffron 
     
Name Time ActivityLocation Notes
1/2/20248:00Be on sightAllocated Central Area for Production Meet with Abu Bakr and assist in production setup 
1/2/20249:00Meet with SponsorsAllocated location Meet with Sponsors
1/2/202410:00Meet AV Team Allocated Central Area for Production Check all AV and tech aspects for show
1/2/202410:00Streaming Test/ Check Allocated Central Area for Production Final Test for live on all platforms 
1/2/202410:30Prepare for liveAllocated Central Area for Production Assist in getting the broadcast live
1/2/202417:00Chairty live appealAllocated Central Area for Production  
1/2/202420:00Munchsaffron 

 

Internal Schedule

TimeActivitySpeakerDuration
5:45pm

Intro & Quran

Hazza or Munir10 Mins
5:55pmLecture 1

AKHI AYMAN

20 Mins

6:15pm

Sponsor 1Iera10 Mins

6:25pm

Lecture 2

WAEL IBRAHIM

25 Mins

6:50pmSponsor 2Simply Nikkah5 Mins
6:55pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Mins
7:25pmFundraisingHuman Appeal40 Mins
8:05pmLecture 4

Bilal Assaad

30 Mins
8:35pmSponsor 3Eman Academy10 Mins
8:45pmLecture 5Mufti Menk45 Mins
9:30pmFinish
TimeActivitySpeakerDuration
5:45pm

Intro & Quran

Hazza or Munir10 Mins
5:55pmLecture 1

AKHI AYMAN

20 Mins

6:15pm

Sponsor 1Iera10 Mins

6:25pm

Lecture 2

WAEL IBRAHIM

25 Mins

6:50pmSponsor 2Simply Nikkah5 Mins
6:55pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Mins
7:25pmFundraisingHuman Appeal40 Mins
8:05pmLecture 4

Bilal Assaad

30 Mins
8:35pmSponsor 3Eman Academy10 Mins
8:45pmLecture 5Mufti Menk45 Mins
9:30pmFinish
TIMEACTIVITYSpeakerDuration
4:15PMDOORS OPEN & REGISTRATION
5:45PMINTRODUCTIONAkhi Ayman5 Mins
5:50PMQUR'ANHazza Al Balushi5 Mins
5:55PMLECTURE 1Wael Ibrahim20 Mins
6:15PMSponsor 1Iara5 Mins
6:30PMLECTURE 2Abu Bakr Zoud30 Mins
6:50PMSponsor 2Simply Nikah5 Mins
6:55PMPRESENTATIONReach Video5 Mins
7:00PMLECTURE 3Bilal Assad30 Mins
7:30PMPRESENTATIONHuman Appeal40 Mins
8:10PMGolden TicketAkhi Ayman5 Mins
8:15PMSponsor 3Quranly5 Mins
8:20PMLECTURE 4Omer Suleiman40 Mins
9:00PMSponsor 4Eman Academy5 Mins
9:05PMLECTURE 5Mufti Menk40 Mins
9:45PMEND OF EVENT
TimeEventSpeakerDuration
11:00amDoors Open & Registration--
12:00pmIntoduction-5 Minutes
12:05pm QuranUstaz Hamza5 Minutes
12:10pm Lecture 1Wael Ibrahim25 Minutes
12:35pm Sponsor 1Simply Nikah5 Minutes
12:40pm Lecture 2Saeed Qadi25 Minutes
1:05pmBreak Dhuhr & Asr


1 Hour 50 Minutes
2:45pmIntroduction


5 Minutes
2:50pmQuranMunir / Hamza5 Minutes
2:55pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Minutes
3:25pmSponsor 2lera10 Minutes
3:35pmLecture 4Belal Assaad30 Minutes
4:05pmBreak Maghreb 40 Minutes
4:45pmIntroduction 5 Minutes
4:50pmQuranMunir / Hamza5 Minutes
4:55pmLecture 5Omar Suleiman40 Minutes
5:35pmSponsorQuranly40 Minutes
5:40pmReach Deployment 5 Minutes
5:45pmFundraisingHuman Appeal40 Minutes
6:25pmReach Deployment 5 Minutes
6:30pmSponsor 3Read Meta5 Minutes
6:35pmLecture 6Mufti Menk40 Minutes
7:15pmSponsor 4Eman Academy 5 Minutes5 Minutes
7:20pmSofa chat / 1-on-1TBC25 Minutes
7:45pmFinish
TimeActivitySpeakerDuration
12:00pm

Intro

-5 Mins
12:05pmQuranHazza Al Balushi5 Mins
12:10pmLecture 1Akhi Ayman25 Mins
12:35pmSponsor 1Simply Nikkah5 Mins
12:40pmLecture 2Wael Ibrahim25 Mins
1:05pmBreak Zuhr & Asr-1hr 50 Mins
2:45pmIntro -5 Mins
2:50pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Mins
3:20pmSponsor 2Iera10 Mins
3:30pmLecture 4

Bilal Assaad

30 Mins
4:00pmBreak Maghreb-45 Mins
4:45pmIntro-5 Mins
4:50pmQuranUstaadh Munir5 Mins
4:55pmLecture 5Omar Suleiman40 Mins
5:35pmFundraisingHuman Appeal40 Mins
6:15pmSponsor 3Read Meta5 Mins
6:20pmLecture 6Mufti Menk40 Mins
7:00pmSponsor 4Eman Academy5 Mins
7:05pmSofa Chat/ 1-on-1TBC35 Mins
7:35pmFinish

Upcoming Events