Speakers Itinerary Pack

Table of Contents

Table of Contents

Abdur Rhaman's schedule

DatesTime ActivityLocation Notes

12/28/2023

14:30Travel Meet at Eman Channel
     
DatesTime ActivityLocation Notes
12/29/20239:00Jummah Live Media HotelLive Jummah translation as per normal working activity/EPG
12/29/202311:00Be on sightAllocated Central Area for Production Setup the broadcasting equipment and test feeds with IQ and setup all the required streams to all Social media platforms and test stream for all other stations 
12/29/202312:00Setup live for Jummah live UKAllocated Central Area for Production Live Jummah  per normal working activity/EPG
12/29/202312:45Break for Jummah Space tbc 
12/29/202313:15lunch  
12/29/202314:00EPG TaskAllocated Central Area for Production Please carry on with normal EPG task 
12/29/202315:00Streaming Test Allocated Contral Area for Production Final Test for live on all platforms 
12/29/202316:00Prepare for liveAllocated Central Area for Production Get ready for live in all areas and assist Production to come into live along with all dependences 
12/29/202316:00EPG/Broadcasting Allocated Central Area for Production Now assigned to production – Please flollow their break time
12/29/202321:45De-rig and packawayAllocated Central Area for Production Packaway broadcast kit subjec topending request from production 
     
     
Name Time ActivityLocation Notes
12/30/20238:30breakfastmanchester hotel
12/30/20239:30leave for leeds venue
12/30/202311:00Be on sightAllocated Central Area for Production Setup the broadcasting equipment and test feeds with IQ and setup all the required streams to all Social media platforms and test stream for all other stations 
12/30/202312:00EPG TaskAllocated Central Area for Production Please carry on with normal EPG task 
12/30/202312:45Break for salahSpace tbc 
12/30/202314:00EPG TaskAllocated Central Area for Production Please carry on with normal EPG task 
12/30/202314:30asr foodAllocated Central Area for Production Please carry on with normal EPG task 
12/30/202315:00Streaming Test Allocated Contral Area for Production Final Test for live on all platforms 
12/30/202316:00Prepare for liveAllocated Central Area for Production Get ready for live in all areas and assist Production to come into live along with all dependences 
12/30/202316:00EPG/Broadcasting Allocated Central Area for Production Now assigned to production – Please flollow their break time
12/30/202321:45De-rig and packawayAllocated Central Area for Production Packaway broadcast kit subjec topending request from production 
     
     
DatesTime ActivityLocation Notes
12/31/20238:00breakfastLeeds Hotel
12/31/20238:30leave for Birmigham
12/31/2023    
12/31/202311:00Be on sightAllocated Central Area for Production Setup the broadcasting equipment and test feeds with IQ and setup all the required streams to all Social media platforms and test stream for all other stations 
12/31/202312:00EPG TaskAllocated Central Area for Production Please carry on with normal EPG task 
12/31/202312:30Break for salah and lunchSpace tbc 
12/31/202314:00EPG TaskAllocated Central Area for Production Please carry on with normal EPG task 
12/31/202315:00Streaming Test Allocated Contral Area for Production Final Test for live on all platforms 
12/31/202316:00Prepare for liveAllocated Central Area for Production Get ready for live in all areas and assist Production to come into live along with all dependences 
12/31/202316:00EPG/Broadcasting Allocated Central Area for Production Now assigned to production – Please flollow their break time
12/31/202321:45De-rig and packawayAllocated Central Area for Production Packaway broadcast kit subjec topending request from production 
12/31/202322:30leave for London 
     
DatesTime ActivityLocation Notes
1/1/20249:30Be on sightAllocated Central Area for Production Setup the broadcasting equipment and test feeds with IQ and setup all the required streams to all Social media platforms and test stream for all other stations 
1/1/202410:00Streaming Test Allocated Contral Area for Production Final Test for live on all platforms 
1/1/202410:30Prepare for liveAllocated Central Area for Production Get ready for live in all areas and assist Production to come into live along with all dependences 
1/1/202411:00EPG/Broadcasting Allocated Central Area for Production Now assigned to production – Please flollow their break time
1/1/202419:30De-rig and packawayAllocated Central Area for Production Packaway broadcast kit subjec topending request from production 
     
DatesTime ActivityLocation Notes
1/2/202410:00Be on sightAllocated Central Area for Production Setup the broadcasting equipment and test feeds with IQ and setup all the required streams to all Social media platforms and test stream for all other stations 
1/2/202410:30Streaming Test Allocated Contral Area for Production Final Test for live on all platforms 
1/2/202410:45Prepare for liveAllocated Central Area for Production Get ready for live in all areas and assist Production to come into live along with all dependences 
1/2/202411:00EPG/Broadcasting Allocated Central Area for Production Now assigned to production – Please flollow their break time
1/2/202419:30De-rig and packawayAllocated Central Area for Production Packaway broadcast kit subjec topending request from production 

Internal Schedule

TimeActivitySpeakerDuration
5:45pm

Intro & Quran

Hazza or Munir10 Mins
5:55pmLecture 1

AKHI AYMAN

20 Mins

6:15pm

Sponsor 1Iera10 Mins

6:25pm

Lecture 2

WAEL IBRAHIM

25 Mins

6:50pmSponsor 2Simply Nikkah5 Mins
6:55pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Mins
7:25pmFundraisingHuman Appeal40 Mins
8:05pmLecture 4

Bilal Assaad

30 Mins
8:35pmSponsor 3Eman Academy10 Mins
8:45pmLecture 5Mufti Menk45 Mins
9:30pmFinish
TimeActivitySpeakerDuration
5:45pm

Intro & Quran

Hazza or Munir10 Mins
5:55pmLecture 1

AKHI AYMAN

20 Mins

6:15pm

Sponsor 1Iera10 Mins

6:25pm

Lecture 2

WAEL IBRAHIM

25 Mins

6:50pmSponsor 2Simply Nikkah5 Mins
6:55pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Mins
7:25pmFundraisingHuman Appeal40 Mins
8:05pmLecture 4

Bilal Assaad

30 Mins
8:35pmSponsor 3Eman Academy10 Mins
8:45pmLecture 5Mufti Menk45 Mins
9:30pmFinish
TIMEACTIVITYSpeakerDuration
4:15PMDOORS OPEN & REGISTRATION
5:45PMINTRODUCTIONAkhi Ayman5 Mins
5:50PMQUR'ANHazza Al Balushi5 Mins
5:55PMLECTURE 1Wael Ibrahim20 Mins
6:15PMSponsor 1Iara5 Mins
6:30PMLECTURE 2Abu Bakr Zoud30 Mins
6:50PMSponsor 2Simply Nikah5 Mins
6:55PMPRESENTATIONReach Video5 Mins
7:00PMLECTURE 3Bilal Assad30 Mins
7:30PMPRESENTATIONHuman Appeal40 Mins
8:10PMGolden TicketAkhi Ayman5 Mins
8:15PMSponsor 3Quranly5 Mins
8:20PMLECTURE 4Omer Suleiman40 Mins
9:00PMSponsor 4Eman Academy5 Mins
9:05PMLECTURE 5Mufti Menk40 Mins
9:45PMEND OF EVENT
TimeEventSpeakerDuration
11:00amDoors Open & Registration--
12:00pmIntoduction-5 Minutes
12:05pm QuranUstaz Hamza5 Minutes
12:10pm Lecture 1Wael Ibrahim25 Minutes
12:35pm Sponsor 1Simply Nikah5 Minutes
12:40pm Lecture 2Saeed Qadi25 Minutes
1:05pmBreak Dhuhr & Asr


1 Hour 50 Minutes
2:45pmIntroduction


5 Minutes
2:50pmQuranMunir / Hamza5 Minutes
2:55pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Minutes
3:25pmSponsor 2lera10 Minutes
3:35pmLecture 4Belal Assaad30 Minutes
4:05pmBreak Maghreb 40 Minutes
4:45pmIntroduction 5 Minutes
4:50pmQuranMunir / Hamza5 Minutes
4:55pmLecture 5Omar Suleiman40 Minutes
5:35pmSponsorQuranly40 Minutes
5:40pmReach Deployment 5 Minutes
5:45pmFundraisingHuman Appeal40 Minutes
6:25pmReach Deployment 5 Minutes
6:30pmSponsor 3Read Meta5 Minutes
6:35pmLecture 6Mufti Menk40 Minutes
7:15pmSponsor 4Eman Academy 5 Minutes5 Minutes
7:20pmSofa chat / 1-on-1TBC25 Minutes
7:45pmFinish
TimeActivitySpeakerDuration
12:00pm

Intro

-5 Mins
12:05pmQuranHazza Al Balushi5 Mins
12:10pmLecture 1Akhi Ayman25 Mins
12:35pmSponsor 1Simply Nikkah5 Mins
12:40pmLecture 2Wael Ibrahim25 Mins
1:05pmBreak Zuhr & Asr-1hr 50 Mins
2:45pmIntro -5 Mins
2:50pmLecture 3Abu Bakr Zoud30 Mins
3:20pmSponsor 2Iera10 Mins
3:30pmLecture 4

Bilal Assaad

30 Mins
4:00pmBreak Maghreb-45 Mins
4:45pmIntro-5 Mins
4:50pmQuranUstaadh Munir5 Mins
4:55pmLecture 5Omar Suleiman40 Mins
5:35pmFundraisingHuman Appeal40 Mins
6:15pmSponsor 3Read Meta5 Mins
6:20pmLecture 6Mufti Menk40 Mins
7:00pmSponsor 4Eman Academy5 Mins
7:05pmSofa Chat/ 1-on-1TBC35 Mins
7:35pmFinish

Upcoming Events